Meer dan 20 jaar ervaring

Entrance For You is dé specialist in de regio

Met zo’n 20 jaar ervaring is Entrance For You een nieuwe naam, maar zeker niet onervaren op het gebied van automatische deursystemen. Met die ervaring zijn wij in staat om een op de situatie afgestemde toegangsoplossing te bieden.

Automatische deuren zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk maar aan bijvoorbeeld fysiotherapie, waar mensen die slecht ter been zijn de praktijk toch makkelijk kunnen betreden. Of aan de zorginstelling met oudere en/of minder valide bewoners. Deze mensen hebben vaak  niet meer de kracht om een deur zelfstandig te openen. Ook  VvE’s kiezen steeds vaker voor automatische deuren.

Een automatische deur biedt naast comfort een stuk veiligheid. Omdat de deur altijd gesloten wordt, krijgen vreemden geen toegang tot uw pand. De deur kan op verschillende manieren geopend worden. Bijvoorbeeld met een handzender, een sleutelschakelaar, een sensor of een toegangscontrolesysteem, waarbij u een tag (sleutelhanger) of pas moet aanbieden om toegang te krijgen tot het pand.

Naast de automatische deuren kunnen wij een totaalofferte maken waarin we bijvoorbeeld ook toegangscontrole, intercomsysteem of een camera installatie kunnen aanbieden.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste toegangssysteem.

Entrance For You is voor u de specialist in de regio op het gebied van plaatsen en onderhouden van automatische deuren en toegangscontrole installaties.