Verzekerd van kwaliteit en zorg

Diensten en service

Niet alleen de montages van automatische deursystemen kunnen wij verzorgen.
Met de keuze voor een EFY deurautomaat bent u verzekerd van een stukje kwaliteit en zorg. Samen met onze service partners zorgen we voor een langdurige goede werking van uw deursysteem.

Veiligheid en EN16005

In 2013 is de EN16005 richtlijn van kracht geworden. Deze norm verscherpt de bestaande regelgeving voor de gebruikersveiligheid van automatische deuren voor personenverkeer zoals automatische schuifdeuren en draaideuren.

De veiligheid van personen bij het gebruik van automatische deuren staat hierbij centraal. De norm beschrijft de toe te passen veiligheidsmaatregelen tegen mogelijke gevaren zoals het aanstoten en inklemmen. Afhankelijk van de situatie is het gebruik van de juiste pulsgevers daarom ook van groot belang.

Minimaal één keer per jaar moeten de automatische deursystemen en hun veiligheden aantoonbaar en professioneel onderhouden worden volgens de voorschriften van de EN16005.

Naast een standaard onderhoudsvoorstel kunt u een serviceovereenkomst afsluiten met een garantie tot wel 8 jaar. Voor een vast (laag) tarief kunnen wij uw automaten onderhouden en service bieden. Tevens kunnen wij een voorstel doen voor onderhoud aan diverse , door derden geleverde deursystemen.

 

Deur drangers

Komt het bij u in het wooncomplex wel eens voor dat de deuren nogal hard dicht klappen?

In het onderhoudspakket kunnen wij ook het afstellen en controleren van de deurdrangers voor u meenemen tijdens onderhoud aan uw automatische deuren.

Werkt een dranger niet meer goed dan kunnen wij deze ook voor u vervangen.

- Drangers en vrijloopdrangers

Door samenwerking met Elektro Drechtsteden BV kunnen wij zorg dragen voor uw elektrische installaties zoals bijvoorbeeld:
- (video)intercom
- Toegangscontrole
- Camera installaties

Zoals u ziet kunt u bij Entrance For You terecht voor een totaal oplossing voor uw pand of complex.

Graag willen wij de mogelijkheden en voorwaarden met u bespreken om het juiste pakket samen te stellen.