Veelzijdig en betrouwbaar

EXF1

Net als de EXB1 deurautomaat van Entrance For You is de EXF1 geschikt voor toepassing op uiteenlopende deuren. Deze deurautomaat heeft tevens een certificaat voor toepassing op brandvertragende deuren tot 140KG. Met max. 75db en 85W is de deurautomaat niet alleen stil, maar ook nog zuinig. 

 

PRODUCTEN EN PRIJZEN

Onderstaande prijzen zijn richtprijzen en exclusief BTW. Bij interesse in één of meerdere deurautomaten zullen wij kosteloos een advies gesprek met u aangaan. Daaruit volgt, indien gewenst, een offerte met de door u aangegeven toegangsoplossing(en) op maat.

Afgesloten deur

Elleboogschakelaar, sluitplaat en sleutelschakelaar vanaf € 2.150,00
Bewegingsmelder, sluitplaat en sleutelschakelaar vanaf € 2.200,00

Vrij toegankelijke deur

2 x elleboog schakelaar vanaf € 2.000,00
2 x bewegingsmelder vanaf € 2.050,00

Opties
Afhankelijk van de situatie kan er besloten worden om extra (veiligheids) voorzieningen op te nemen

Draaicirkelbeveiliging aan 1 zijde volgens de EN 16005 € 225,00
Draaicirkelbeveiliging aan 2 zijden volgens de EN 16005 € 440,00
Het aanleggen van elektrische voorzieningen t.b.v. EFY deursystemen € 225,00

Toepassing

De EXF1 is de ideale automaat voor vele deursituaties, zowel vrij toegankelijk als afgesloten deuren. Omdat deze deurautomaat een certificaat heeft, is hij ook toepasbaar op brandwerende deuren.

Door gebruik van de nieuwste microprocessortechniek is de automaat heel eenvoudig en nauwkeurig in te stellen. Hierdoor zijn houten, stalen of aluminium draaideuren te automatiseren tot een bepaalde breedte/gewicht verhouding van de deur.

Bij spanningsuitval is de deur eenvoudig met de hand te bedienen en fungeert de automaat als een zelfsluitende deurdranger. De EXF1 is naar wens te bedienen middels bewegingsmelders, bedieningspanelen, diverse drukknoppen of handzenders.

Door het toepassen van benaderingsschakelaars of bewegingsmelders hoeft men de deur zelf niet aan te raken waardoor hij bijdraagt aan een hygiënische omgeving.

Specificaties

Max. opgenomen vermogen: 85W
Afmetingen: 587 x 120 x 95mm
Max. deurgewicht: 140 Kg
Opening snelheid: Traploos instelbaar
Sluitsnelheid: Traploos instelbaar
Uitvoeringsvormen: Enkel of dubbel (Master / Slave)
Bediening: Volledig automatisch / push and go / push and close
Windstop functie: Als extra open- of dichthoudvoorziening
Werkingsprincipe: Opening met motor, sluiting op veer (evt. bijgestaan door motor)
Montage: Duwend en trekkend op muur of deur

Veiligheid 

Dankzij de slimme interne microprocessor zal de deur tijdens de openbeweging stoppen bij weerstand. De eerstvolgende opening gebeurt in een gereduceerde snelheid om te controleren of er nog een obstakel is. Ondervindt de deur weerstand tijdens het sluiten, dan gaat de deur onmiddelijk weer open. Om te voldoen aan de norm EN-16005 kunnen er sensoren worden aangesloten om de veiligheid te optimaliseren.