Subtitel

Tourniqueten

informatie

2 en 3 poots tourniquets

Entrance For You biedt u een complete lijn twee en driepoot tourniquets. Deze tourniquetlijn bevat zowel zeer elegante ontwerpen als ontwerpen in een uiterst robuuste stijl. Een twee of driepoottourniquet maakt regulering van personenstromen mogelijk en dit toch met behoud van een open uitstraling van de omgeving. Het beveiligingsniveau van dit type tourniquet is laag, maar de tourniquet voorkomt dat personen ongemerkt doorlopen. Tevens kan dit type tourniquet uitstekend worden ingezet om het aantal passages in één of beide richtingen te tellen. Het type tourniquet is zowel in een handbediende als motorisch aangedreven versie leverbaar.

Halfhoog glas tourniquet

Een open en elegante uitstraling in combinatie met een prima beveiligingsniveau. Dat zijn de kenmerken voor de halfhoge glazen tourniquets. Door de toepassing van RVS in combinatie met glazen rotorpanelen is dit tourniquet uitstekend toe te passen in een gastvrije entreehal. Doordat de rotorpanelen bijna tot aan de grond doorlopen is het onderdoor kruipen bij dit type tourniquet nagenoeg onmogelijk. Door de optionele toepassing van aanvullende materialen zoals roestvrijstaal, hout en marmer is dit tourniquet in nagenoeg alle omgevingen en gebouwen toe te passen.

Manshoog tourniquet

Entrance For You biedt u de juiste keus in manshoge beveiligingstourniquets. Wilt u een overklimming voorkomen en een hoog beveiligingsniveau voor uw omgeving? De manshoge verticale tourniquets zijn hiervoor de juiste keuze. De tourniquets zijn zo ontworpen dat ze middels een mechanische constructie en/of sensorsysteem slechts toegang verlenen aan 1 passage per segment.

Leverbaar in volledig RVS met een spijlenrotor of met toepassing van een lexaan lamellenrotor. Zowel in binnen als buitensituaties toepasbaar. Voor een strenge controle past u een 4-vleugelige rotor toe en voor een wat comfortabelere doorgang bieden wij een 3-vleugelige rotorvariant. Desgewenst zijn de tourniquets uit te voeren met een dak, dat eventueel is voorzien van verlichting. Ook het passeren van de doorgang met een fiets is geen probleem door toepassing van de “fietstourniquet” variant. Afhankelijk van de uitvoering is het tourniquet zowel in een elektromechanische als motorisch aangedreven versie leverbaar.